OTVORENÝ LIST PREDSEDOVI VLÁDY SR EDUARDOVI HEGEROVI A PREDSEDOVI HNUTIA OĽANO IGOROVI MATOVIČOVI.

 

Vzhľadom na naliehavú a závažnú situáciu v celej spoločnosti a ochrane národnoštátnych záujmov SR, vás oboch vyzývame, ako členov najsilnejšej strany z vládnucej koalície, k čo najrýchlejšej abdikácii a teda ukončeniu účinkovania vami zloženej vládnucej koalície.
Vaše skoro dva a pol ročné koaličné pôsobenie, neprináša národnému hospodárstvu a občanom SR žiadny osoh, ale priam naopak, vaše pôsobenie škodí občanom a národnoštátnym záujmom SR značné škody!
Preto, vlastenecké Hnutie Občan Národ Spravodlivosť, vás vyzýva k rokovaciemu stolu v nádeji, že si vypočujete návrhy riešenia a východiská z danej situácie.
V prvom rade, by ste si mali uvedomiť, že vaša podpora zo strany občanov, nepresahuje hranicu 10%, resp. túto hranicu málo prekračuje. Preto je nemysliteľné, aby vaše pôsobenie v pozícii riadenia štátu, bolo naďalej akceptované!
V prípade, že odignorujete želanie drvivej väčšiny občanov SR, Hnutie ONÁS, bude iniciovať všetky ústavné kroky, aby požiadavka na vašu demisiu bola naplnená.

Mgr. Ivan Stanovič
predseda Hnutia ONÁS

Od Palo

Pridaj komentár