Priatelia,

nakoľko je aktuálna téma, Európa a Rusko, dávam vám do pozornosti dva statusy: z 31.marca 2020 EU môže prežiť, len ak sa spojí s Ruskom a z 15.2. 2021 EU by sa mala spájať. Prečo? Blíži sa to, na čo som upozorňoval. Bez Ruska do záhuby.

Izolácia Ruska, je izolácia Európy. EU prijíma sebazničujúce rozhodnutia, ktoré ťahajú Slovensko ku dnu. Európa s Ruskom mohla byť svetovou veľmocou po hospodárskej, vojenskej, ako aj vo vedecko-technickej oblasti. Komu toto vyhovuje?! Európe a Slovensku nie!

Nebudem sa však rozpisovať o podrobnostiach, lebo by to bolo zbytočné. Myseľ ľudí vymývajú média, čo máme možnosť sledovať v plnej sile aj dnes, (ukrajinománia). Námestia sa zapĺňajú na želanie tých, ktorí chŕlia zbrane niekoľko rokov na Ukrajinu. Zarábali, zarábajú a myslia si, že zarábať aj budú! Myslíte si, že takto sa dá dosiahnuť mier? Prečo ľudia nedemonštrujete za svoje práva, za svoj život, svoje deti, za budúcnosť?! Musím sa pousmiať a zároveň je mi ľúto ľudí, ktorí sa dajú manipulovať manipulátorom, peniazom, zradcom a nepoužívajú svoj, zdravý sedliacky rozum! Oni už majú zadné dvierka pootvorené a vy občania, kde, kam?!

Asi to tak má byť…. Svet je plný hlupákov a ten „reset“ musí prísť, žiaľ!

S úctou
Ivan Stanovič

Od Palo

Pridaj komentár