Priatelia,

to čo sa odohráva posledné týždne, už naberá kontúry nenávisti a anarchie.

Začalo to tzv. pandémiou. Šírená nenávisť politikov, tretieho sektoru a médií proti nepohodlným v podobe nerešpektovania zákonov, nátlaky na ľudí, nadávky a vydieranie, boli jasné črty neprávneho štátu, teda rozvrat právneho štátu. Nechcem ísť bližšie do súvislostí, bolo by to dlhé a mnohí si aj tak dobre pamätáte čo sa dialo….

Od pandémie sa na chvíľu ustúpilo, ale začali to prekrývať Ukrajinou. Znovu tí čo sa nestotožňujú s nacistickým a zločineckým režimom na ukrajine sú nálepkovaní rôznymi urážlivými nadávkami. Hlavne je šírená nenávisť, proti nám všetkým, ktorí si myslime, že ruská operácia je v práve.

Posledným takým stretom boli udalosti na Slavíne. Dokonca Mudr. P. Lipták skončil na polícií preto, lebo mal sovietsku vlajku. Počuli sme množstvo urážok na adresu Mudr. Liptáka, zo strany poslanca NR SR, ale aj nezákonný zákrok polície.

Pýtam sa, čoho sa dopustil Mudr. Lipták, keď mal sovietsku vlajku? Na Slavíne sú pochovaní prevažne sovietski vojaci, ale aj iní…napr.: Rumunský.

Tak teda, keby si p. Mudr Lipták zobral Rumunskú zástavu, bolo by všetko v poriadku… len sovietska a ruská sa predsa odsudzuje!
Stále na príkaz štátnej moci, prichádza k prenasledovaniu nepohodlných! Práva stále neplatia a používa sa násilie a nenávisť, proti tým ktorí sú ,,proruskí“.

Kde neplatia zákony, nastupuje anarchia. Čo ak sa začne občan brániť a spravodlivosť vezme do svojich rúk?
Vznikne občianska vojna!!!
Zastavme to bratia, pokiaľ sa to ešte dá, lebo zajtra môže byť neskoro!

S úctou
Ivan Stanovič
Hnutie ONÁS

Od Palo

Pridaj komentár