Mnohí ľudia si dnes kladú otázku, čo sa to pre boha deje? Prečo je Rusko, skoro na celom svete vykresľované, ako najväčšia hrozba pre celý svet. Takto je to ľuďom prezentované celé dni v médiach, na uliciach, v divadlách, v školách.

Mnoho z nás má však s tým problém. Ten, kto sa vie dostať aj k iným informáciám a nie je odkázaný len na naše televízne kanály a rozhlas, vie pochopiť veľa súvislostí a jeho názor sa môže líšiť od toho, ako je prezentovaný našimi, hlavne koaličnými politikmi a ich prisluhovačmi.

Ja si ako jednoduchý človek položím niekoľko otázok.
Prečo by malo byť Rusko môj nepriateľ, keď mi nijak neublížilo? Prečo by ma Rusko ohrozovalo, keď ja neohrozujem jeho? Prečo mám byť potrestaný za to, že nemám dôvod hromžiť na Rusko, ale mám potrebu prejaviť úctu k Rusku, tak ako k Sýrii, alebo Palestíne? Prečo sa mám nasilu odvrátiť od Ruska, lebo to chce niekto iný ? Toto je môj vnútorný boj, s mojim svedomím a tak sa musím vyjadriť!

Keďže som Slovák, vlastenec, ktorý vníma svet očami človeka, ktorý nevyhľadáva nepriateľa, ale hľadá priateľstvo a porozumenie, so znepokojením sledujem vyjadrenia našich politikov, tzv.politológov a rôznych plytkých kostlivcov. Pýtam sa, kde sa v nich tá nenávisť proti rusom zrazu zobrala? Za posledných tridsať rokov na našej planéte prebehlo veľa vojenských konfliktov. Konfliktov veľmi, veľmi krutých a svet mlčal! Dnes je vo svete niekoľko vojenských konfliktov a svet sa upriamil len na jeden.

Samozrejme je to dohoda tých, ktorí to tak chcú.Takže všetci na Rusko! Prečo? Znovu vám Rusko prekazilo vaše egoistické plány? Každý normálne zmýšľajúci človek, odsúdi každý vojenský konflikt a želá si len skorú dohodu a pokoj zbraniam, lebo najviac trpia vždy tí nevinní!

A teraz priamo k vám, naši reprezentanti. So zopätými rukami chodíte do kostolov, modlíte sa a prijímate telo pána! Potom namiesto chleba, ľuďom dávate smrtonosné zbrane a výbušniny. Priamo podporujete zabíjanie ukrajincov, rusov a vôbec ľudí tohto naplánovaného konfliktu. Šírite nenávisť proti Rusku a ohrozujete nás občanov SR. Chránite si len svoj chrbát a svoje záujmy, tak ako niektorí krvilační psy na Ukrajine. Ťaháte nás do otvorenej vojny proti Rusku, proti našej vôli!
Sprisahanie proti Rusku sa vám môže vypomstiť, tak podstrkávate nás, občanov. My s tou vojnou nemáme a nechceme mať nič spoločné. Chceme žiť v mieri a priateľstve s každým národom, spolu s bratskými národmi Ruskej federácie.

S úctou za mier a spravodlivosť
Ivan Stanovič

Od Palo

Pridaj komentár