Priatelia,

nič by na tom nebolo zvláštne, keby hrdí a čestní ukrajinci kričali na svoju slávu, sláva Ukrajine!

Dnes keď máme možnosť nahliadnuť aj na druhú stranu mince (nie v našich médiach), tak sa mi obracia žalúdok, ako môže niekto kričať sláva Ukrajine a pritom vraždiť, alebo mučiť zviazaného človeka!

Keďže žijeme na Slovensku, tak všímam si hlavne vyjadrenia našich politikov, hlavne koaličníkov a samozrejme prezidentky.

Prečo? Lebo vyjadrenia opozičníkov ma nejak nezaujímajú. Oni si prihrievajú len svoju politickú polievočku a pravdu sa pre istotu verejne boja pomenovať.

Keďže sólo hrá koalícia, ktorá má všetky média pod svojou kontrolou, tak tie svoje výkaly šíri na vymývanie mozgov, hlavne mladým ľuďom.

Naša ,,Slovenská“ vláda a prezidentka však chcú nám byť vzorom, preto kričia sláva ukrajine, sláva ukrajine a popri tom velebia a vyznamenávajú toho, ktorý má najväčší podiel na utrpení ukrajinského občanov.

Kričia na slávu tým, ktorí vraždia z rôznych dôvodov vlastných spoluobčanov, alebo ruských zajatcov a používajú pri tom nacistické metódy!

Vážení priatelia, takéto zverstvá môže páchať a schvaľovať len bezcitný surovec a vrah. Naša vláda a prezidentka podporujú tieto zločiny svojimi rozhodnutiami a vyhláseniami, jasne sa hlásia k fašizmu a nacizmu!

Každý občan by si mal dnes uvedomiť, čo je fašizmus a čo spôsobuje nacizmus. Podporujeme vojnu a sme vo vojnovom stave!

Dnes sa prizeráme ešte z poza hraníc, ale zajtra nacistom sa môže stať dieťa každého z nás. Preto vy, ktorí ste neotvorili ešte oči, majte na pamäti, že pri moci máme prvý krát fašistov od konca 2.sv.vojny! Preto ľudia bdete! Život nie je taký ružový, ako vám ho maľujú!

Už nikdy nie fašizmus, kričali tí, ktorí ho prežili!!!
Zabudli sme?!

S úctou za pravdu
Ivan Stanovič

Od Palo

Pridaj komentár